چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

براي راه اندازي فست فود بايد خلاق و ايده پرداز باشيم

۱۹ بازديد

در مقاله هاي قبلي خيلي درباره كليات راه اندازي فست فود گفتيم از مكان راه اندازي فست فود ، هزينه هاي راه اندازي فست فود و دكوراسيون و غيره … تا راه اندازي يه كسب و كار پر رونق . اما امروز در اين مقاله ميخوام براتون از طراحي دكوراسيون و طراحي منو غذايي براي راه اندازي فست فود بگم ، اگه ميخواين مشتري هاتون زيادتر و غذاهاتون لذيذتر باشه حتما اين مقاله رو بخونيد.

در راه اندازي فست فود بايد خلاق و ايده پرداز باشيم تا مشتري بيشتر جذب و سود بهتري كسب كنيم . در چند سال گذشته با تحقيقات فراوان ما به اين نتيجه رسيديم كه قبل از منو ، آشپز ، غذا ، تبليغات و … كه براي راه اندازي يك فست فود مهم است ، طراحي دكوراسيون داخلي و خارجي براي راه اندازي فست فود يكي از عوامل مهم براي جلب مشتري مي باشد.

براي راه اندازي فست فود بايد خلاق و ايده پرداز باشيم

براي راه اندازي فست فود يكي از مهم ترين امور محل راه اندازي فست فود براي شماست. محلي كوچك ، مناسب و مرتب به انتخاب شما با توجه به بودجه شما ؛ دكوراسين داخلي و خارجي جذابي را انتخاب كنيد. در حال حاضر بيشتر دورهمي هاي خانوادگي، تولد ها، جشن هاي كوچك و ملاقاتهاي دوستانه در فست فود ها اتفاق مي افتد . پس هر چه دكوراسيون فست فود شما شيك ، مجذوب كننده و داراي حس آرامش و امنيت به مشتريان باشد جذب مشتري هم براي شما آسان مي شود.

 

طراحي دكوراسيون خارجي فست فود

اولين چيزي كه مشتري در نگاه اول مي بيند دكوراسيون فضاي بيروني يك فست فود است ، كه جلب توجه زيادي ميكند و باعث كنجكاوي مشتري و ورود به داخل فست فود مي شود . فضاي بيرون را مي توان با گذاشتن محيطي دنج براي نشستن در مقابل فست فود ، طراحي نما ، پاركينگ ، گل كاري و … انجام داد.

طراحي دكوراسيون داخلي فست فود

براي طراحي دكوراسيون داخلي يك فست فود رنگ ها ، نورپردازي ها ، سايه ها ، طراحي سقف و مبلمان هاي مناسب اهميت دارد و بايد طراحي داخلي فست فود محرك و جذاب باشد چون مردم مي خواهند از خوردنشان لذت ببرند . نقاشي ها ، كارهاي هنري ، آويزهاي ديواري و غيره .. ميتوان كلي براي طراحي داخلي فست فود خلاقيت به خرج داد. همچنين سليقه افراد نيز متفاوت است.

فست فودها ميتوانند بر اساس سبك طراحي داخلي مدرن ، صنعتي ، كانتنپوري ، پست مدرن و … ديزاين شوند. استفاده از متريال ها و همچنين رنگ آنها در فست فودها بسيار قابل اهميت است. متريال هاي نظير چوب ، آجر ،بتن و … امروزه در طراحي فست فود هاي مدرن بسيار متداول اند. همچنين استفاده از رنگ هايي نظير قرمز ، نارنجي و ساير رنگهاي اشتها آور ، در فست فودها بسيار رايج است.

بهترين و مناسب ترين مبلمان براي راه اندازي فست فود :

انتخاب درست مبلمان براي يك فست فود فوق العاده ضروري و مهم است. براي انتخاب مبلمان بايد از الگوهاي خاصي استفاده كرد تا از همه نظر متناسب مكان مورد نظر شما باشد و بتواند جذابيت بيشتري از فضاي داخل را به مشتري نشان دهد.

نورپردازي در سقف يكي از مهمترين كارها در يك فست فود مي باشد

سقف فست فود بايد بگونه اي باشد كه هم از نظر طرح و سادگي با فضا و مكان موجود متناسب باشد تا بتوان از نورپردازي مناسبي براي آن استفاده كرد. نورپردازي در سقف يكي از مهمترين كارها در يك فست فود مي باشد ، زيرا جلوه خاصي به فست فود خواهد داد و براي مشتري جلب توجه خواهد كرد. طرح هايي كه بر روي سقف فست فود وجود دارد بايد بگونه اي باشد كه با فضاي موجود متناسب و براي مشتريان الهام بخش باشد تا بتوان با آن ارتباط بر قرار كنند.

نورها براي ايجاد محيطي متفاوت ميتوانند به كار بروند. نورپردازي هاي مختلف مي تواند فضا را باز تر نشان بدهد. و سايه ها مي توانند روي مشتريان تاثير بگذارند. نور روشن ميتواند خوشحالشان كند و نور تاريك ناراحت . فست فودها بهتر است از نور هاي روشن استفاده كنند.

انتخاب رنگ براي دكوراسيون فست فود :

رنگ قرمز يكي از رنگ هاي است كه در فست فود ها بسيار كاربرد دارد. براي انتخاب رنگ دكوراسيون فست فود بسيار بايد دقت نماييد و حساسيت خاصي را نشان دهيد. زيرا اولين چيزي كه باعث جلب توجه مشتري خواهد شد نوع رنگ آميزي در ، ديوار و سقف مكان مورد نظر است. همواره بايد سعي كرد كه تضاد ها را در رنگ آميزي يك فست فود دقت كنيم تا اين تضاد ها جلوه و جذابيت خاصي به مكان مورد نظر بدهند و باعث جلب توجه بيشتر و در نتيجه در آمد بيشتر گردد.

اصول تهيه منو غذايي براي راه اندازي فست فود :

همه ما انسان ها دنبال زيبايي هستيم و هر چيز زيباي نظرمان را جالب ميكند در فست فود ها هم جز دكوراسيون داخلي و خارجي گزينه بعدي منو غذايي فست فود است كه نظر مشتري را جلب ميكند پس بايد تمام سعي خود را بكنيم تا در قدم اول نظر مشتري را جلب كنيم . چون امروزه منو غذايي نقش كليدي دارد حتي در فست فود هاي بين راهي هم منو غذايي حرف اول را ميزند.

طراحي منو غذايي براي راه اندازي فست فود :

مشتري قسمت هاي منو را از بالا به پايين مي خواند تا گزينه مناسب را پيدا كند.پس بايد در طراحي منو اين موارد را رعايت كنيد:

  • غذا ي ويژه بايد جايي در پايين نيمه ليست باشد تا يكي از آخرين غذاهايي باشد كه در ذهن خواننده مي ماند و در ميان ليست غذاهاي ديگر گم نميشود.
  • يك ايده جالب براي راه اندازي فست فود در قسمت منو غذايي گذاشتن عكس غذا كنار نام غذا است كه بيشترجلب توجه ميكند.
  • سعي كنيد تصاوير نه زياد باشند و نه زياد كم تعادل را رعايت كنيد.
  • بايد تمام اطلاعات در مورد غذا منظم و مرتب در منو غذايي قرار داشته باشد.
  • قالب بندي و محتوا كامل و بي عيب بوده و فونت ها و رنگ ها به درستي به كار رفته باشند فونت ها بايد در ارتباط با برند و خوانا باشند.
  • ارائه توضيحات مختصري در مورد مواد اوليه غذا زيرا ممكن است مشتري به مواد غذايي خاصي آلرژي داشته باشد.
  • قيمت گذاري هم در زمان طراحي منو بسيار مهم است.

جهت كسب اطلاعات بيشتر در مورد راه اندازي قست فود با ما تماس بگيريد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.